Saya sangat cerdik, jujur, lucu, degil, rajin, terus-terang, cemburu dalam asas pertandingan, baik hati, peramah dan autoriti. Saya ingin mendahului dalam apa jua keadaan. Saya seorang yang berdikari, berkeyakinan dan tidak pernah berada di bawah pimpinan orang lain. Saya akan bercinta dalam usia yang muda tapi akan berkahwin pada usia yang matang. Saya tidak suka akan orang yang bertentangan pendapat dengan saya. Malah saya juga menyimpan dendam dengan orang yang bersalah dengan saya. Saya seorang yang kuat belanja. Pada masa hadapan saya adalah professional dalam kerjaya yang saya ceburi. Namun terdapat juga orang yang kecil hati dengan pencapaian saya. Saya mempunyai keluarga yang bahagia.

Monday, August 20, 2012

raya 2012

assalammualaikum salam 2 syawal :)
sebelom apa apa selamat hari raya maaf zahir dan batin ucapan tulus ikhlas dari hati saya SYAZRUL AZNEEHA BT MOHD ZAKARIA no ic 92031015*#$@ kepada sesiapa sahaja yang mengenali diri ini walau di mana jua anda berada. semoga syawal pada kali ini dapat mengeratkan lagi perhubungan antara kita sama ada berhubung ataw pon xberhubung . raya ni jangan mai rumah nah sebab xbuat pon open house. tahun ni close house :) .

oke done ucapan. raya tahun ni simple and easy ja. xda boros-boros sebab bajet pon xda. so apa yang ada kita manfaat kan lah sebaiknya amin. 


okey tema warna firus ataw lebih dikenali terkoish. heeheheee . nice 

okey sekian sahaja SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN :)

No comments:

Post a Comment