Saya sangat cerdik, jujur, lucu, degil, rajin, terus-terang, cemburu dalam asas pertandingan, baik hati, peramah dan autoriti. Saya ingin mendahului dalam apa jua keadaan. Saya seorang yang berdikari, berkeyakinan dan tidak pernah berada di bawah pimpinan orang lain. Saya akan bercinta dalam usia yang muda tapi akan berkahwin pada usia yang matang. Saya tidak suka akan orang yang bertentangan pendapat dengan saya. Malah saya juga menyimpan dendam dengan orang yang bersalah dengan saya. Saya seorang yang kuat belanja. Pada masa hadapan saya adalah professional dalam kerjaya yang saya ceburi. Namun terdapat juga orang yang kecil hati dengan pencapaian saya. Saya mempunyai keluarga yang bahagia.

Monday, July 9, 2012

coretan tengah malam

salam tengah malam
. memang lama gila xmelarikan jari jemari kat atas keyboard ni khas tok blogging . pelbagai peristiwa yg terjadi . pelbagai orang yang datang dan pergi . tapi aku masih disini . masuk semester baru semangat baru kekasih baru . eh tidak yg tu tipu jaaa . oke selesai sudah hampir 5 bulan di TNB  lorong kulit dengan pelbagai suka dan duka . tengs to all warga kerja TNB yg very sporting, supportive, helping dan yg paling penting rock. haahahaaaa . kenangan sepanjng bersama warga kerja TNB xkan pernah dilupakan . 

oke settle bukak buku baru
hidup ni something yg different kan? kita ni hanya pinjaman semata-mata . aku syg mama aku . mama aku adalah orng yg xpenah xda dalam hati aku . bila teringat mama jadi sedih sebab aku sedaq yang aku ni banyk lupa orng yg xpenah event a second lupa kt aku . sebagai anak syurga tu kt bawah tapak kaki mak kan so kenapa kita xutama kan mak kita? mama kak lang syg mama . aku nak capai cita cita aku sebab aku taw mak aku akan heppy sebab tu la impian mak aku nk aku berjaya 1hari nnti . insyaallah  berkat doa mak pasti kita akan berjaya . so buat yg kt luaq sana yg SANGAT SANGAT la syg pada boyafrens hampa mcm depa tu yg beranak kan hampa cuba la hampa take a second untuk fikir apa jadi 1day mak hampa xda? hmpa xtaw kan apa akan jadi? sebb hmpa xkehilangan lagi . itulah manusia dah xda baru nk hargai bila ada buat xnampak . so selama beramal dan selamat malam 

my one and only mama  


No comments:

Post a Comment