Saya sangat cerdik, jujur, lucu, degil, rajin, terus-terang, cemburu dalam asas pertandingan, baik hati, peramah dan autoriti. Saya ingin mendahului dalam apa jua keadaan. Saya seorang yang berdikari, berkeyakinan dan tidak pernah berada di bawah pimpinan orang lain. Saya akan bercinta dalam usia yang muda tapi akan berkahwin pada usia yang matang. Saya tidak suka akan orang yang bertentangan pendapat dengan saya. Malah saya juga menyimpan dendam dengan orang yang bersalah dengan saya. Saya seorang yang kuat belanja. Pada masa hadapan saya adalah professional dalam kerjaya yang saya ceburi. Namun terdapat juga orang yang kecil hati dengan pencapaian saya. Saya mempunyai keluarga yang bahagia.

Thursday, May 19, 2011

tahniah POLIMAS :)

salam sejahtera salam 1 malaysia

alhamdulillah perjalanan ke PORT DICKSON minggu lepas berjalan dengan lancarnya dan membuahkan hasil yg lumayan bagi pasukan lelaki softball polimas ( HUNTERS ) .

wajah wajah sang juara .

setelah bertungkus lumus akhirnya usaha keras itu membuahkn hasil . sebagai yg pertama kali sama sama turun padang untuk kejohanan majlis sukan politeknik pada kali ini sangat berbangga dgn percapaian pasukan polimas ( sudah formal gila ayat aku )

papa pon thniah di ucapkan sekali lagi !

p/s : lama xupdate blog jadi mlas nk taip pnjng2 . ni pon xtaw baper kurun dok dlm draf :)


misz fobia
( JadiDiriSendiri )

No comments:

Post a Comment