Saya sangat cerdik, jujur, lucu, degil, rajin, terus-terang, cemburu dalam asas pertandingan, baik hati, peramah dan autoriti. Saya ingin mendahului dalam apa jua keadaan. Saya seorang yang berdikari, berkeyakinan dan tidak pernah berada di bawah pimpinan orang lain. Saya akan bercinta dalam usia yang muda tapi akan berkahwin pada usia yang matang. Saya tidak suka akan orang yang bertentangan pendapat dengan saya. Malah saya juga menyimpan dendam dengan orang yang bersalah dengan saya. Saya seorang yang kuat belanja. Pada masa hadapan saya adalah professional dalam kerjaya yang saya ceburi. Namun terdapat juga orang yang kecil hati dengan pencapaian saya. Saya mempunyai keluarga yang bahagia.

Tuesday, February 8, 2011

shawl . hehe

haha seperti yang di janji kan kini tiba masa saia mengupload foto-foto baru shawl saia . yang saia memang minat gilak ! haha . tengok la nyer . 


  
TADAAAA . . . 

haha . oke kaaa ? oke la kot untuk permulaan ini . tapi saia memang seorng remaja yang sangat berminat dengan shawl ni . semoga saia sentiasa meminati sampai bila bila . 
amin <3 

p/s : jgn tnya awt gmbar senget . saia pon xtaw ! hehe

sekian wasslm  . . 

=)

No comments:

Post a Comment