Saya sangat cerdik, jujur, lucu, degil, rajin, terus-terang, cemburu dalam asas pertandingan, baik hati, peramah dan autoriti. Saya ingin mendahului dalam apa jua keadaan. Saya seorang yang berdikari, berkeyakinan dan tidak pernah berada di bawah pimpinan orang lain. Saya akan bercinta dalam usia yang muda tapi akan berkahwin pada usia yang matang. Saya tidak suka akan orang yang bertentangan pendapat dengan saya. Malah saya juga menyimpan dendam dengan orang yang bersalah dengan saya. Saya seorang yang kuat belanja. Pada masa hadapan saya adalah professional dalam kerjaya yang saya ceburi. Namun terdapat juga orang yang kecil hati dengan pencapaian saya. Saya mempunyai keluarga yang bahagia.

Thursday, August 23, 2012

padan muka hg!

 (sebelom apa apa entry nie 18 SX ka SG ka SL ka aku pon xtaw yg pasti 18tahun keatas sahaja kerana menggunakan bahasa diluar kamus dewan bahasa dan pustaka :) 

 STALKER TEROK! .
oi hg kalaw nak stalk orang pon berbudi bahasa la sikit. ikot dan hg ja amik gambar aku noh xberadab sungguh . disebabkan sifat mulia hati hg tu aku dah disable right click aku. nahhh padan muka hg ! orang bagi betih hg nak paha boleh jalan la ingt kedai mamak ka?!. harap-harap hg take a lesson la nah jangan sampai aku tukaq adress blog aku sudah, basah ketiak hg cari smpy tenat pon xjumpa . apa laaaa. len kali orang berbudi kita berbahasa taw . bila hg xberbudi aku xda masa nak berbahasa ngn hg. jangan sampai aku berbahasa tamil ngn hg sudah . oke assalam dari artis mu NEEHA :)


No comments:

Post a Comment