Saya sangat cerdik, jujur, lucu, degil, rajin, terus-terang, cemburu dalam asas pertandingan, baik hati, peramah dan autoriti. Saya ingin mendahului dalam apa jua keadaan. Saya seorang yang berdikari, berkeyakinan dan tidak pernah berada di bawah pimpinan orang lain. Saya akan bercinta dalam usia yang muda tapi akan berkahwin pada usia yang matang. Saya tidak suka akan orang yang bertentangan pendapat dengan saya. Malah saya juga menyimpan dendam dengan orang yang bersalah dengan saya. Saya seorang yang kuat belanja. Pada masa hadapan saya adalah professional dalam kerjaya yang saya ceburi. Namun terdapat juga orang yang kecil hati dengan pencapaian saya. Saya mempunyai keluarga yang bahagia.

Sunday, November 13, 2011

FINAL EXAM

alhamdulillah syukur kehadrat ilahi sekali lagi aku diberi peluang untuk FINAL EXAM . hopefully semester nie will be the best semester ever insyallah . 

so buat kengkawan semua kat luar sana 10jari dihulur memohon ampun andai terkasar bahasa tersalah bicara . paham paham la nak piksa so bagi settle hutang hutang suma . heheheheee . and hopefully hampa semua dapat jawab exam dengan hati yg tenang nah . 

so yang menjadi taruhan untuk semester ini

POWER SYSTEM
ENGINEERING MATHEMATICS 3
PLC AND AUTOMATION
ELECTRIC MACHINE
ELECTRONIC CIRCUIT

oke semua wish me luck :)


gambar perhiasan . heheheee . saja nak tayang kata kita study hard kot . okay got to go ;)

bye.bye.bye

p/s : good luck orang tua

No comments:

Post a Comment