Saya sangat cerdik, jujur, lucu, degil, rajin, terus-terang, cemburu dalam asas pertandingan, baik hati, peramah dan autoriti. Saya ingin mendahului dalam apa jua keadaan. Saya seorang yang berdikari, berkeyakinan dan tidak pernah berada di bawah pimpinan orang lain. Saya akan bercinta dalam usia yang muda tapi akan berkahwin pada usia yang matang. Saya tidak suka akan orang yang bertentangan pendapat dengan saya. Malah saya juga menyimpan dendam dengan orang yang bersalah dengan saya. Saya seorang yang kuat belanja. Pada masa hadapan saya adalah professional dalam kerjaya yang saya ceburi. Namun terdapat juga orang yang kecil hati dengan pencapaian saya. Saya mempunyai keluarga yang bahagia.

Wednesday, August 17, 2011

needle and thread

salam sejahtera :)

setelah hampir beberapa bulan bertungkus lumus baru aku nk update pasai benda nie . sibuk weih bukan apa . harap maklum . tapi papa pon walaupon orng nk kata dah basi ka apa ka nk update jugak k .

okay sekarang saya tengah giat buat something ni . something la sgt kn . bkn apa just nk menambh pendapatan sahaja :) .

TADAAAAA............................................. ni dikira sebagai logo or banner rasmi perniagaan kami yg xseberapa nie la . KAMI ??? ha tu la rasia dia . bisnes ni di terajui sepenuhnya oleh aku sendiri bersama sama dengan sahabat tercinta aku sorng nie . tapi most of ideas come from her la . aku ni cuma merialisasikan lagi impian kami yg dah diangan-angan kan nie la . impian dan harapan aku moga2 kami senentiasa kuat tok teruskan  bisness nie walaupon badai gelora melanda . and hopefully jugak bisnes km mendapat temphan dan rezeki yg melimpah ruah insyallah :)

=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=

oke ni pulak adalah fan page di facebook . nak senang search NEEDLE AND THREAD jerh 

=
=
=
=
=
=
=
=
=

next ! blog kami yg mana order bole dibuat di sini wanyscraft.blogspot
=
=
=
=
=
=
=

my beloved bisness partner schudz wany

=
=
=
=
=
=
=

saya larhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
fake jer DP fb aku !!!
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=

=
=
=

okay sekian saja entry tgah malam untuk malam nie . babai :)

No comments:

Post a Comment