Saya sangat cerdik, jujur, lucu, degil, rajin, terus-terang, cemburu dalam asas pertandingan, baik hati, peramah dan autoriti. Saya ingin mendahului dalam apa jua keadaan. Saya seorang yang berdikari, berkeyakinan dan tidak pernah berada di bawah pimpinan orang lain. Saya akan bercinta dalam usia yang muda tapi akan berkahwin pada usia yang matang. Saya tidak suka akan orang yang bertentangan pendapat dengan saya. Malah saya juga menyimpan dendam dengan orang yang bersalah dengan saya. Saya seorang yang kuat belanja. Pada masa hadapan saya adalah professional dalam kerjaya yang saya ceburi. Namun terdapat juga orang yang kecil hati dengan pencapaian saya. Saya mempunyai keluarga yang bahagia.

Friday, April 22, 2011

uum menanti

salam sejahtera salam 1 malaysia 


ha gambar kat atas tu lebih dari cukup kot nak bagitaw hampa suma la jam pukui berapa na . 
saya maseh tidak dapat memejamkan mata yang maseh kuat dan teguh tercelik ini . ini mungkin disebabkan faktor telah terlalu membiasakan diri dengan tidak tidur akibat khusyuk study . sampai hari yang xda paper pon still xley nak lena seperti biasa . perkara ini telah menjadi perkara biasa bagi kebanyakan student student di malaysia . 

oke stop it ! bukan tu tajuk utama aku hari ni .


ha hampa nampak dak apa yang ada dalam gambar tu pulak . 
grrrrrrrr . esok ada friendly dengan UUM . amik hang !
hahahaha . wish me luck dear walaupon ini hanyalah friendly tapi ianya sedikit sebanyak membantu kami dalam merapatkan lagi silaturahim antara kami sekumpulan .
 bak kata orang puteh . more chemistry . 


ha hampa nampak xmuka budak mana kat ataih tu . tu muka budak selenge xley nak lena walaupon jam dah menunjukkan 4 pagi . chill la awai lagi . walaupon esok aku kene bangun awai tapi aku rilek ja . hebat xaku . sudah PERASAN TEROK dah tu . k bye !


misz fobia 
( JadiDiriSendiri )

No comments:

Post a Comment