Saya sangat cerdik, jujur, lucu, degil, rajin, terus-terang, cemburu dalam asas pertandingan, baik hati, peramah dan autoriti. Saya ingin mendahului dalam apa jua keadaan. Saya seorang yang berdikari, berkeyakinan dan tidak pernah berada di bawah pimpinan orang lain. Saya akan bercinta dalam usia yang muda tapi akan berkahwin pada usia yang matang. Saya tidak suka akan orang yang bertentangan pendapat dengan saya. Malah saya juga menyimpan dendam dengan orang yang bersalah dengan saya. Saya seorang yang kuat belanja. Pada masa hadapan saya adalah professional dalam kerjaya yang saya ceburi. Namun terdapat juga orang yang kecil hati dengan pencapaian saya. Saya mempunyai keluarga yang bahagia.

Saturday, December 18, 2010

LOVE STORY

hri ni nak story love tentang 2 orang sahabat tercinta aq ni.

KAMAL MD AKHIR <3 SARAH NOORFATIN

kedua2 kawan terbek yg aq penah kenal . kenal melalui cara yg sungguh berbeza . dan akhir nya tanpa d sedari depa 2 kawan 2 . dan dua2 pon kwan aq . aq tumpang gumbira bila member2 gumbira . sekadar ley nk tumpang jala . d sebb kan 2 orng ni sentiasa mewarnai hari2 aq so aq nk selit kn la sedikit sebanyk tentang story line depa dlm blog tercinta aq ni . ada juga pitcha2 sbagai penyeri story kali ni . depa 2 ni sentiasa ada dlm doa aq tiap2 hri n hopefully bersama smpy ke akhir hayat mereka . 


tyme ni ada wedding celebrating kwan KAMAL tp syang aq xdapat nk join coz mggu 2 mggu aq final exam


pix ni plak tyme kami hang out ka QUEENSBAYMALL waktu tgah cuti semester.
berjaya d snap oleh tasya dazzle sewaktu KAMAL sibuk dok mengeluh dan SARAH bguih nya dok kenyeh smpy tertutup mata2 hbis . mmg favorite pix aq ni .

nukilan ikhlas dari si fobia

No comments:

Post a Comment